przez Ludwik » 23.11.2008
Moi Najmilsi !!! Witam wszystkich serdecznie !!! Zapraszam Was wszystkich do odwiedzania Forum Mickiewiczów. Bardzo możliwe, że jesteśmy powiązani różnego stopnia pokrewieństwem. Wielu z nas szuka krewnych, często z okolic Wilna, Grodna czy Kowna na Litwie. Wydaje mi się, że Nasza Klasa ma trochę inne cele i dlatego łatwiej będzie prowadzić poszukiwania tutaj. Bywanie na tym Forum, to także okazja aby się lepiej poznać wzajemnie. Zapewniam Was, że w niejednym przypadku zaowocuje to trwalszymi kontaktami nawet osobistymi. Proszę też - zamieszczajcie stare zdjęcia na forum - może nie Wiecie kto na nich jest a ktoś inny kogoś na nich rozpozna? Ja na przykład poszukuję wszelkich informacji o Witoldzie Rymwid-Mickiewiczu urodzonym w Wilnie lub Kownie w roku ok.1870. Badania prowadzę dość długo i mogę posiadać wiedzę o Mickiewiczach przydatną dla innych. Może Znacie jakieś ciekawe strony w internecie to Podajcie adresy. Może natraficie na jakiś ciekawy artykuł w gazecie, to go zeskanujcie i wstawcie na forum. Jeszcze raz zachęcam i serdecznie zapraszam. ODWIEDZAJCIE FORUM MICKIEWICZÓW. Ludwik