Strony rodzinne
Powstanie Styczniowe
Narzędzia
Ziemiaństwo
Materiały
Archiwum zdjęć
Forum
Kontakt
Zarejestruj się
lub
Zaloguj się
Portal w trakcie przebudowywania.
Niektóre funkcje są tymczasowo wyłączone, inne mogą nie działać poprawnie.
Strona główna
>
Forum
>
CZYTELNIA - Dynamiczne encyklopedie, słowniki, zbiory danych
>
Przepisy kulinarne prababć, porady i zwyczaje
>
Farsz do pierogów grzybowy
Farsz do pierogów grzybowy
Ludwik
3.11.2019 18:27
Farsz do pierogów grzybowy
Ugotowane suszone borowiki drobno usiekać, podsmażyć usiekaną cebulę w łyżce masła, zmieszać z grzybami i jeszce podtuszyć, posolić, popieprzyć, wymieszać i nadziać pieróg.
Bibliografia
[„W. A. L. Z. (Wincentyna A. L. Zawadzka)”
(WILNO 1881]